ehdasrd

اتصال سوئیچ کارت های بانکی ویتنام و ایران

اتصال سوئیچ کارت های بانکی ویتنام و ایران

اتصال سوئیچ کارت های بانکی ویتنام و ایران

رئیس بانک مرکزی از تسهیل تبادلات بانکی ایران و ویتنام با عنایت به عزم دو کشور در گسترش روابط اقتصادی و تجاری خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، ولی‌الله سیف پنجشنبه با اشاره به مذاکرات انجام شده با طرف ویتنامی و توافق دو رئیس جمهوری گفت: پیرو توافقنامه‌ای که حدود شش ماه پیش در تهران به تأیید و امضا مقام های دو کشور رسیده بود در این سفر و با مذاکرات انجام شده جزییات اجرایی نیز مورد بررسی و تفاهم قرار گرفت که براساس این موافقتنامه دو طرف ضمن تأکید بر توافقات قبلی، بر مکانیزم حساب مشترک برای تسویه حساب مبادلات تجاری طرفین توافق شد و بانک‌های مرکزی ایران و ویتنام در خصوص روابط کارگزاری و اجرایی کردن این روابط نیز به توافق دست یافتند.
رئیس بانک مرکزی به موضوع سوییچ کارت‌های بانکی دو طرف هم اشاره و گفت: با اجرایی شدن این موضوع اتباع دو کشور و گردشگران می‌توانند با استفاده از کارت‌های بانکی خود از تسهیلات مورد نظر در کشور میزبان استفاده کنند که این مهم در روند تبادلات و تعاملات فیمابین نقش بسیار مهمی خواهد داشت.
دکتر سیف ضمانت اجرایی توافقات انجام شده را نیز حائز اهمیت دانست و گفت: برای تحقق اهداف و برنامه‌های پیش‌بینی شده هم مقرر شد تا کمیته مشترک بانکی تشکیل و با برگزاری جلسات نوبه‌ای در تهران و هانوی روند اجرایی توافقات را دنبال کنند.
وی در پایان تصریح کرد: ظرفیت ارتباطات و تعاملات اقتصادی و تجاری دو طرف بسیار بالاست.
افزایش مبادلات تا ۲ میلیارد دلار
ویتنام کشوری با تولید ناخالص داخلی 193 میلیارد دلار و از جمله کشورهای آسیای شرق است که می‌تواند در افزایش حجم صادرات غیر نفتی ایران نقش پررنگی را ایفا کند. طی سال‌های گذشته حجم تبادلات تجاری ایران و ویتنام به رقمی کمتر از ۱۷۰ میلیون دلار محدود بود. اما با آغاز به کار دولت یازدهم و در ارتباطات بین‌المللی که این دولت با کشورهای آسیای شرق برقرار کرد این رقم طی دوسال نخست فعالیت نزدیک به دوبرابر رشد داشت.
پسته ایران یکی از محصولاتی است که مقام اول را در صادرات به ویتنام به خود اختصاص داده است. کالاهای مورد نیاز دیگر ویتنام از محصولات شیلات ایران بوده و انواع میگو و ماهی به این کشور صادر می‌شود. اما بیشترین واردات کالا از ویتنام طی چند سال گذشته فلفل خرد نشده، گوشی تلفن همراه و انواع تیغ‌های سلمانی بود.
بیشترین کالاهایی که ویتنام به کشورهای دنیا صادر می‌کند عبارتند از: تجهیزات برق و الکترونیک 35.2 درصد، کفش 8.8 درصد، ماشین‌آلات و دیگ‌های بخار و رآکتورهای هسته‌ای 7.8 درصد، لوازم جانبی پوشاک و کشباف 6.7درصد، لوازم جانبی پوشاک قلاب دوزی 5.9 درصد، مبلمان 4 درصد، ماهی و بی‌مهرگان 2.3درصد، سوخت‌های معدنی، روغن، محصولات پالایشگاهی 2.2 درصد، قهوه، چای، ادویه 2درصد، محصولات چرمی و دل و روده حیوانات 1.8درصد.
این در حالی است که بیشترین نیاز واردات کالا در ویتنام اختصاص دارد به: تجهیزات برقی و الکترونیکی21.5درصد، ماشین‌آلات، رآکتورهای هسته‌ای، دیگ بخار11.4درصد، پلاستیک و مصنوعات آن 4.7درصد، آهن و فولاد 4.1 درصد، سوخت معدنی، روغن و غیره 38درصد، وسایل و تجهیزات نقلیه راه‌آهن 3.7درصد، بافتنی و پارچه‌های بافتنی 2.6درصد، تجهیزات پزشکی فنی وعکس 2.5 درصد، ماهی و بی‌مهرگان 2.2درصد، گوشت و احشای خوراکی 2.1درصد.
در سفر دو روز گذشته دکتر حسن روحانی به این کشور مذاکراتی برای ارتقای روابط تجاری دو کشور صورت گرفت که منجر به امضای چندین تفاهمنامه در این خصوص شد.
روسای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری سوسیالیستی ویتنام توافق کردند که حجم مبادلات دو کشور را به پنج برابر رقم کنونی ارتقا داده و به بیش از 2 میلیارد دلار برسانند.
دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان در نشست خبری در ویتنام گفت: دو طرف معتقد بودیم که برای روابط اقتصادی و تجاری و بویژه سرمایه‌گذاری در دو کشور ظرفیت‌های بسیار فراوانی وجود دارد و اقتصاد دو کشور می‌تواند مکمل یکدیگر باشند. رئیس دولت یازدهم اعتقاد دارد: فرصت‌های بسیار خوبی برای صادرات نفت، گاز، انرژی و پتروشیمی از ایران به ویتنام وجود دارد و تهران برای فراهم کردن بستر حضور شرکت‌های ویتنامی و سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز ایران آمادگی دارد.
رئیس جمهوری ویتنام نیز با تأکید بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی ایران و ویتنام گفت: در حوزه اقتصادی ظرفیت اقتصادی دو کشور بسیار عظیم است و ما متقاضی خدمات فنی - مهندسی و محصولات پتروشیمی ایران هستیم و تلاش داریم حجم مبادلات تجاری دو کشور به بیش از 2 میلیارد دلار افزایش یابد و در همین ارتباط آماده‌ایم تسهیلات لازم را برای فعالیت شرکت‌های خصوصی دو کشور فراهم کنیم.

منبع:ایران

تعداد بازدید : 771
اشتراک گذاری:
هنوز دیدگاهی ثبت نشده‌است.شما هم می‌توانید در مورد این مطلب نظر دهید

یک نظر اضافه کنید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد.پر کردن فیلد های ستاره دار اجباری است.*

امتیاز شما