ehdasrd

گام اول انتقال تکنولوژی از سوی سازندگان تجهیزات صنعت نفت برداشته شد

گام اول انتقال تکنولوژی از سوی سازندگان تجهیزات صنعت نفت برداشته شد

گام اول انتقال تکنولوژی از سوی سازندگان تجهیزات صنعت نفت برداشته شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، رضا خیامیان رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت در جلسه بررسی فضای کسب و کار که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد با اشاره به اینکه پس از برجام گروه‌های مختلف خارجی برای مذاکره وارد ایران شدند و جلسات متعددی نیز برگزار شده است، گفت: الان همه سازندگان خارجی برای اینکه با ایرانی‌ها همکاری کنند یک اتفاق قول دارند و آن هم این است که سازندگان داخلی بتوانند کیفیت تولید محصولات خود را ارتقا دهند.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با تأکید براینکه در سطح بین‌المللی شرکـت‌های توانمند باید ایجاد شود، تصریح کرد: در جلسه‌ای که در اتاق بازرگانی تهران داشتیم به طور ویژه به این موضوع تأکید شد که باید برویم به سمت انتقال تکنولوژی، به همین دلیل دفتر انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت در جزیره کیش مشغول به کار شده است که اعضا می‌توانند با این دفتر در تماس باشند.

خیامیان با اشاره به اینکه با انجمن‌های بزرگ دنیا در حال مذاکره هستیم، خاطرنشان کرد:  در بازدیدی که رئیس اتاق بازرگانی تهران و اصفهان از این دفتر داشتند مقرر شد که این دفتر به عنوان مرکز انتقال تکنولوژی برای بخش خصوصی فعال شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پیمانکاران صنعت نفت می‌توانند از طریق یک نرم‌افزار با عنوان SPX فعالیت بازاریابی و ارزیابی خود را از محیط بین‌المللی انجام دهند، خاطرنشان کرد: این نرم‌افزار در زمینه بازاریابی بین‌المللی می‌تواند بسیار مثمرثمر واقع شود.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به انجام فعالیت‌هایی که در مدت فعالیتش در این سمت انجام داده است، گفت: یکی از این موارد اصلاح قراردادهای تیپ LPC است به طوری که تمام ضربه‌هایی که هم‌اکنون می‌خوریم به خاطر وجود مشکلاتی است که در این قراردادها دارد.

خیامیان گفت: مهم‌ترین مسئله دیگر بحث بیمه و مالیات است به همین دلیل کمیته مالیاتی در انجمن فعال شده که بتوانیم در این زمینه فعالیت جدی انجام دهیم که این موضوع مورد تأکید رئیس جمهور هم هست.

وی با اشاره به تأسیس یک شرکت به عنوان شرکت تأمین تجهیزات استثنا گفت: ما به دنبال ایجاد این شرکت هستیم تا اعضا بتوانند از طریق این شرکت فعالیت خود را گسترش داده و به سمت صادرات خدمات فنی و مهندسی نیز روی آورند.

منبع:فارس

تعداد بازدید : 861
اشتراک گذاری:
هنوز دیدگاهی ثبت نشده‌است.شما هم می‌توانید در مورد این مطلب نظر دهید

یک نظر اضافه کنید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد.پر کردن فیلد های ستاره دار اجباری است.*

امتیاز شما