ehdasrd

ترکیب هیات رئیسه اتاق تهران برای چهار سال آینده مشخص شد

ترکیب هیات رئیسه اتاق تهران برای چهار سال آینده مشخص شد

ترکیب هیات رئیسه اتاق تهران برای چهار سال آینده مشخص شد

در نخستین نشست هیات نمایندگان پارلمان بخش خصوصی در دوره نهم، که با حضور 53 نفر از اعضای خصوصی و دولتی برگزار شد، اعضای هیات رییسه اتاق تهران انتخاب شدند.

اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، صبح سه‌شنبه سوم اردیبهشت ماه، اولین نشست ماهانه خود را برگزار کردند و در این نشست، پنج نفر اعضای هیات رئیسه اتاق را برای چهار سال آینده انتخاب کردند.

نمایندگان بخش خصوصی، که منتخبان اعضای اتاق در انتخابات اسفندماه 96 هستند، به همراه نمایندگان دولتی، که اخیرا از سوی وزیر جهاد کشاورزی و وزیر صنعت، معدن و تجارت معرفی شده‌اند، در این نشست حاضر شدند تا علاوه بر انتخاب هیات رئیسه اتاق، میثاق‌نامه هیات نمایندگان اتاق تهران را نیز قرائت کنند. در این نشست از کل 57 نماینده فعلی (سه نماینده دولتی از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت باید معرفی شوند تا تعداد به 60 نفر برسد) 53 نفر حاضر بودند و در انتخاب هیات رئیسه مشارکت داشتند.

 

هیات نمایندگان دور نهم باید وفادار به رأی و پاسخگو به اعضا باشد

ابتدای  این جلسه مسعود خوانساری، که در دوره هشتم ریاست اتاق تهران را برعهده داشت، با تبریک میلاد باسعادت حضرت مهدی (عج) و اعیاد شعبانیه، به اعضای جدید هیات نمایندگان اتاق تهران و نمایندگان دولت که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و جهاد و کشاورزی معرفی‌شده‌اند، خوشامد گفت و افزود: از نظر من، دوره هشتم هیات نمایندگان اتاق تهران یکی از درخشان‌ترین دوره‌های اتاق بازرگانی تهران در سال‌های بعد از انقلاب بود. اتاق تهران در این دوره با همدلی و همفکری بخش خصوصی و نمایندگان دولت توانست هم در داخل خود منشا تحولات مثبتی باشد و هم اثرگذاری مثبتی در فضای اقتصادی کشور داشته باشد. مجموعه اقدامات دوره گذشته باعث شد که شاهد اتاقی پویا، چابک و پاسخگو باشیم. همچنین ارتباط اتاق در دوره هشتم با نهادهای مختلف چه دولت، چه قوای مقننه و قضاییه بسیار اثرگذار بود تا جایی که مقام معظم رهبری هم در جلسه‌ای که با کابینه دولت داشتند از فعالیت‌های اتاق صحبت کردند و به اعضا دولت تأکید کردند که به نظرات اتاق گوش بدهند و عمل کنند.

خوانساری در ادامه به برگزاری انتخابات نهمین دوره اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی در کشور پرداخت و گفت: انتخابات این دوره اتاق تهران و اتاق‌های سراسر کشور از ویژگی‌های خاصی برخوردار بود، هم‌شکل برگزاری که کاملاً به‌صورت مکانیزه برگزار شد و هم از نظر سلامت و سرعت برگزاری انتخابات با دوره‌های قبلی تمایز داشت و شفاف‌تر از همیشه برگزار شد که جا دارد از هیات نظارت بر انتخابات تهران آقایان عیدیان، صادقی، درویشی و بهادرانی تشکر کنم. همچنین از آقای فیاض نماینده دولت در انجمن نظارت که نظارت بر انتخابات سراسر کشور را پذیرفته بودند و انصافاً با همکاری سایر دست اندرکاران زحمت زیادی کشیدند. خوشبختانه از ابتدای ثبت‌نام تا زمانی که اعتبارنامه‌ها تصویب و انتخابات برگزار شد، روند به طور شفاف و پاسخگو پیش رفت.

او در ادامه ویژگی دیگر نهمین دوره انتخابات اتاق‌های سراسر کشور به‌خصوص در تهران را مشارکت بالای اعضا اتاق اعلام کرد و گفت: ما با رشد بسیار زیاد آرا منتخبان در این دوره روبه‌رو شدیم، به طوری که در این دوره آخرین نفری که به هیات نمایندگان اتاق تهران راه پیدا کرد 1300 رأی اخذ کرده بود که بسیار جالب توجه بود.

او در بخش دیگری از سخنانش به نظرسنجی که سال گذشته از سوی اتاق تهران انجام‌ شده بود اشاره کرد و گفت: در این نظرسنجی حدود 2 هزار نفر از اعضای اتاق مورد پرسش قرارگرفته بودند که حدود 80 درصد آنها از وضعیت اقتصادی راضی نبودند و گفته بودند که به خاطر بخشنامه‌های متضاد، مشکلات ارز و... کسب‌وکارشان دچار چالش شده است. اما 85 درصد از همین افراد، عملکرد اتاق تهران را مناسب و رضایت‌بخش دانسته و اعلام کرده بودند که اعضای هیات نمایندگان اتاق تهران به وظایف‌شان درست عمل کرده‌اند. پرسش‌شوندگان در واقع حساب اتاق را کاملاً از بقیه دستگاه‌ها و نهادها جدا کرده بودند و این برای ما مایه افتخار است. نشانه این رضایت هم حضور پرشور اعضای اتاق پای صندوق‌های رأی بود. من از تمام کسانی که در انتخابات حضور داشتند تشکر می‌کنم و امیدوارم که هیات نمایندگان اتاق در دور نهم بتواند به رأی اعضا، وفادار بماند و پاسخگو باشد.

انتخابات هیات رئیسه برگزار شد

پس از این سخنان و با توجه به شکل گرفتن کامل جلسه و عبور اعضا از حد نصاب لازم، رئیس سنی جلسه مشخص شد و محمدرضا انصاری اداره جلسه برعهده گرفت. هم‌چنین محدرضا فیاض و محمود نجفی‌عرب به عنوان ناظر و فریال مستوفی به عنوان منشی موقت هیات رییسه برگزیده شدند تا انتخابات هیات رئیسه را برگزار کنند.

 پس از آن، نام نامزدها برای هر یک از کرسی‌های هیات رییسه اعلام شده و رای‌گیری به صورت دستی با ریختن آرا به گلدان آغاز شد. مسعود خوانساری، رییس هشتمین دوره هیات نمایندگان اتاق تهران، تنها نامزد ریاست اتاق برای دور نهم بود که از 51 عضو حاضر هیات نمایندگان (از مجموع 57 عضو) که در جلسه حاضر بودند 50 نفر به او رای اعتماد دادند و او با کسب اکثریت قاطع آرا و یک رای سفید، ریاست اتاق برای دومین دوره متوالی را برعهده گرفت.

همچنین علا میرمحمدصادقی و محمد اتابک برای صندلی نواب رییس نامزد شدند که میرمحمدصادقی با 50 و اتابک با 46 رأی از مجموع 51  برگه رأی به ترتیب به عنوان نایب‌رئیس اول و دوم برگزیده شدند. انتخابات نواب رئیس در یک برگ  انجام می‌شود و با یک برگه رأی سفید و بدون نام هیچ یک از نامزدها به گلدان انداخته شد.

در ادامه ناصر ریاحی، به عنوان تنها نامزد احراز پست خزانه‌داری و حضور در هیات رئیسه اتاق معرفی شد. با ورود دو تن از اعضای هیات نمایندگان اتاق، تعداد رأی‌دهندگان به 53 نفر افزایش یافت و ناصر ریاحی توانست با 50 رای و 3 رای سفید بر این مسند تکیه بزند. سیده فاطمه مقیمی هم تنها نامزد منشی هیات رییسه بود که با رای 47 عضو هیات نمایندگان، 5 رای سفید و یک رای باطله این جایگاه را برای چهار سال دیگر به خود اختصاص داد.

پس از پایان رای‌گیری، محمدرضا انصاری که ریاست سنی جلسه را بر عهده داشت، ضمن تبریک به منتخبان هیات رییسه اتاق تهران، کسب این آرای قاطع را پایه محکمی برای ادامه کار و تلاش اتاق توصیف کرد و گفت: نتایج نظرسنجی صورت گرفته از اعضای اتاق حاکی از آن است که 85 درصد اعضا از عملکرد اتاق در دوره هشتم رضایت داشته‌اند و این دستاورد مرهون تلاش هیات رییسه پیشین اتاق و دبیرکل آن است.

 

برنامه اتاق در چهار سال پیش رو

 در ادامه این جلسه، مسعود خوانساری ضمن قدردانی از آرایی که اعضای هیات نمایندگان در سبد منتخبان ریختند، ابراز امیدواری کرد که اعضای جدید هیات رییسه بتوانند پاسدار آرای نمایندگان باشند و با همکاری اعضای هیات نمایندگان بتوانند به خوبی اتاق تهران را در چهار سال آینده اداره کنند. رییس اتاق تهران سپس محور‌های برنامه اتاق در دوره جدید را برشمرد و گفت: ارتقا عضویت و خدمات‌رسانی موفق به اعضا از جمله اهداف اتاق در دوره نهم است. در چهار سال گذشته، تلاش کردیم از طریق سایت، کانال، مرکز تماس 1866، نشریه آینده‌نگر و کانال‌های مختلف دیگرف رتباط خود با اعضا را تقویت کنیم. تعداد اعضا نیز در آغاز هشتمین دوره هیات نمایندگان حدود 14 هزار نفر بود که توانستیم این تعداد را به بیش از 18 هزار نفر ارتقا دهیم. البته تلاش ما رساندن تعداد اعضای اتاق به 20 هزار نفر بود که به دلیل بروز مشکلات اقتصادی این هدف محقق نشد. امیدواریم طی این دوره اتاق بتواند به سوی عضویت فراگیر حرکت کند.

خوانساری در ادامه از فعالیت هشت کمیسیون تخصصی در دوره هشتم هیات نمایندگان سخن گفت و افزود: احتمالا با توجه به ورود اعضای جدید با رشته فعالیت‌های مختلف، در تعداد یا عنوان کمیسیون‌ها برای دور نهم تغییر ایجاد شود.

او همچنین با بیان اینکه اتاق تهران در دوره هشتم در زمینه آموزش موفق عمل کرده است، خطاب به اعضای هیات نمایندگان گفت: با کمک شما فعالیت‌های آموزشی در این دوره را تداوم و توسعه خواهیم بخشید.

رییس اتاق تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه تشکل‌ها از مهمترین ارکان اتاق تهران و ایران محسوب ‌می‌شوند، توضیح داد که حدود 204 تشکل در اتاق ایران به ثبت رسیده‌اند و در چهارسال گذشته 20 تشکل استانی نیز شکل گرفته‌اند.

او گفت: در عین حال در نظر داریم، تشکل‌های استانی بیشتری را به ثبت برسانیم. اتاق تهران خانه تشکل‌ها را نیز راه‌اندازی کرد و برنامه ما این است که در چهار سال پیش رو، بیش از گذشته از ظرفیت‌های تشکل‌ها بهره بگیرم.

خوانساری هم‌چنین، تقویت استارت‌آپ‌ها را از اولویت‌های این دوره برشمرد و گفت: با توجه به اینکه نمایندگانی از این حوزه به عضویت هیات نمایندگان درآمده‌اند، احتمالا کمیسیونی مختص استارت‌آپ‌ها تشکیل خواهد شد تا در این زمینه اثرگذاری بیشتری حاصل شود.

رئیس اتاق تهران اولویت دیگر اتاق در دوره نهم را تقویت دیپلماسی پارلمان بخش خصوصی با توجه به اعمال تحریم‌ها عنوان کرد و گفت: تقویت دیپلماسی به ویژه با کشور‌های همسایه در دستورکار قرار دارد و به دنبال آن هستیم که اتاق بازرگانی پایتخت در منطقه، شناخته شود. همچنین برنامه‌ریزی و تقویت کارگروه مقابله با تحریم‌ها از دیگر برنامه‌های مهم اتاق است. تلاش ‌می‌کنیم با همکاری اعضای هیات نمایندگان از بار تحریم‌ها بکاهیم. افزون بر این امیدواریم بتوانیم ماهانه یک گزارش از وضعیت اقتصادی کشور تهیه کنیم و همراه با راهکار به دولت ارائه دهیم.

توسعه باشگاه خدمات اعضا از دیگر محورهایی بود که رییس اتاق تهران به عنوان برنامه اتاق در چهار سال آینده به آن اشاره کرد.

 

وظیفه سنگین هیات رئیسه و هیات نمایندگان اتاق

 در ادامه این جلسه، اعضای جدید هیات رییسه اتاق نیز به معرفی اجمالی خود پرداختند؛ علا میرمحمد صادقی، نائب رییس اول اتاق تهران با ابراز خرسندی از انسجام و اتحاد موجود در میان اعضای هیات نمایندگان گفت: با توجه به تجربه حضور چهل ساله‌ای که در اتاق بازرگانی دارم تاکنون چنین هماهنگی و اتفاق‌آرایی را در اتاق تهران ندیده‌ام.

میرمحمدصادقی افزود: دوره‌هایی وجود داشت که اتاق بازرگانی تهران مقابل دولت و یا اتاق بازرگانی ایران قرار ‌می‌گرفت اما خدا را شاکرم که اکنون نمایندگان دولت نیز با سایرین یکدست و هماهنگ هستند.

او در بخش پایانی صحبت‌های خود به مسئولیتی که بر عهده منتخبان واگذار شده است اشاره کرد و گفت: هیات نمایندگان به طور عمومی نسبت به اقتصاد کشور و به طور ویژه نسبت به دولت وظایفی دارند که باید انجام دهند و به پشتوانه این کرسی‌های اشغال شده باید به خوبی نقش خود را ایفا کنند. در نهایت نیز از آقای خوانساری که مدیری مدبر است، تشکر ‌می‌کنم و امیدوارم بتوانیم با مدیریت برجسته ایشان این تکلیف را به خوبی انجام دهیم.

محمد اتابک، نایب رییس دوم اتاق نیز، در سخنانی اظهار امیدواری کرد که هیات رییسه دوره نهم اتاق تهران بتواند در حالی که شرایط کشور در وضعیت ویژه قرار گرفته است، انتظارات و خواسته‌های نمایندگان خود در بخش خصوصی را برآورده کند.

او در ادامه به سابقه فعالیت‌های اقتصادی خود در طول بیش از چهار دهه گذشته اشاره کرد و یادآور شد که در حال حاضر، مدیریت هلدینگی را برعهده دارد که در شش حوزه اقتصادی از جمله در صنعت سیمان، فولاد، آلومینیوم، حوزه معدن و بازرگانی فعالیت ‌می‌کند.

ناصر ریاحی، خزانه‌دار و عضو هیات نمایندگان اتاق تهران هم در معرفی خود به این نکته اشاره کرد که بیش از 40 سال است، در حوزه واردات، تولید و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی فعال است و هلدینگ بزرگی را مدیریت ‌می‌کند.

سیده‌فاطمه مقیمی نیز که از فعالان صنعت حمل و نقل است، ضمن قدردانی از آرای اعضای هیات نمایندگان، ابراز امیدواری کرد که با وجود چهره‌ها و تفکرات جوان در نهمین دوره هیات نمایندگان، عواید فعالیت این گروه، نصیب دولت، مردم و کشور شود.

در پایان این دوره تمامی اعضای حاضر میثاق‌نامه حضور و فعالیت در هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران را قرائت کردند.


منبع:اتاق بازرگانی تهران

تعداد بازدید : 390
اشتراک گذاری:
هنوز دیدگاهی ثبت نشده‌است.شما هم می‌توانید در مورد این مطلب نظر دهید

یک نظر اضافه کنید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد.پر کردن فیلد های ستاره دار اجباری است.*

امتیاز شما