ehdasrd

احیای همکاری تجاری ایران و سنگاپور

احیای همکاری تجاری ایران و سنگاپور

احیای همکاری تجاری ایران و سنگاپور

فعالان اقتصادی ایران و سنگاپور در همایشی بر توسعه همکاری‌های دو کشور در حوزه زیرساخت‌های بندری، حمل‌ونقل، انتقال فناوری و تقویت مبادلات بانکی تاکید کردند. معاون امور بین‌الملل اتاق ایران در این همایش این نشست‌ها را فرصتی برای تجار دو کشور دانست که از نزدیک اطلاعات لازم در مورد یکدیگر را به‌دست آورند.

 

محمدرضا کرباسی، با نگاه به دستاوردهای اخیر سنگاپور در فعالیت‌های بندری، همکاری با این کشور را برای توسعه زیرساخت‌های بندری کشور مناسب ارزیابی کرد و گفت: بنادر سنگاپور جزو بنادر مهم دنیا محسوب می‌شوند و روزانه بیش از ۶۰ کشتی در این بنادر پهلو می‌گیرند، بنابراین باید از این ظرفیت بهترین استفاده را کرد. وی با اشاره به سطح روابط دو کشور در سال ۲۰۱۶ که بالغ بر ۷۰۲ میلیون دلار بوده، تشریح کرد: در سال ۲۰۰۲ این رقم در حدود ۶میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بود. این سیر نزولی به چالش‌ها و محدودیت‌های ناشی از تحریم مربوط می‌شود که خوشبختانه با نهایی شدن برجام، زمینه برای رشد مناسبات مهیا شده است.

معاون بین‌الملل اتاق ایران در ادامه، انرژی، مواد معدنی، دارو، فرش، کف‌پوش، منسوجات، محصولات کشاورزی، رزین، فلزات، پتروشیمی و... را مزیت‌های صادراتی ایران دانست و تاکید کرد: دو کشور می‌توانند در مورد فعالیت موسسه‌های مالی، پروژه‌های پالایشگاهی، ساختمان، تاسیسات آب و فاضلاب، سدسازی، جاده‌سازی، بنادر، تاسیسات دریایی و گردشگری، با یکدیگر همکاری کنند. از سوی دیگر موانع بانکی و صدور روادید مهم‌ترین مسائلی بودند که در این نشست به‌عنوان مشکل مطرح شدند. البته پیش‌بینی شد با توجه به تاسیس سفارتخانه ایران در سنگاپور و سفارت سنگاپور در تهران، فرآیند صدور روادید آسان‌تر شود.

علیرضا پیرنیا، سرپرست هیات اقتصادی سنگاپور که از جمله فعالان اقتصادی ایرانی است که در این کشور فعالیت اقتصادی می‌کند، از وجود منافع دوجانبه عمیق بین ایران و سنگاپور سخن گفت و تصریح کرد: در دوران تحریم، روابط ایران با سایر کشورها کمرنگ شد. امروز با فراهم شدن زمینه لازم، کشورها می‌توانند خود را برای ورود به بازار ایران آماده کنند. وی سنگاپور را کشوری مهم در منطقه جنوب‌شرق آسیا توصیف کرد و با توجه به جامعه اقتصادی پویا و فعال این کشور، اظهار کرد: دسترسی سنگاپور به بازار آسه‌آن را نباید نادیده گرفت. این بازار، مشوق سرمایه‌گذاری است.

منبع:دنیای اقتصاد

تعداد بازدید : 874
اشتراک گذاری:
هنوز دیدگاهی ثبت نشده‌است.شما هم می‌توانید در مورد این مطلب نظر دهید

یک نظر اضافه کنید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد.پر کردن فیلد های ستاره دار اجباری است.*

امتیاز شما