ehdasrd

آن روي سكه انتخاب رييس جديد اتاق

آن روي سكه انتخاب رييس جديد اتاق

آن روي سكه انتخاب رييس جديد اتاق

 حسين پيرموذن( خزانه‌دار اتاق ايران)

رياست اتاق ايران دوباره به شهرستاني‌ها رسيد اما اين‌بار بدون اجماع با تهراني‌ها و يك برد با اختلاف كم، حال بايد بررسي كرد كه آيا ميزان راي در مقبوليت و مشروعيت رييس اتاق تاثير خواهد داشت يا نه. بر اين باورم كه هم آقاي خوانساري و هم آقاي شافعي از مديران خوب اتاق به شمار مي‌روند و عضو هيات رييسه هستند. اين در حالي است كه رقابت انتخاباتي روز گذشته بسيار سالم و نزديك بود و رفاقت‌ها سر جاي خود باقي خواهد ماند و تنها اين رياست بوده كه از فردي به فرد ديگري انتقال پيدا كرده است.

رييس اتاق ايران احتمالا تيم جديدي براي مديريت اتاق انتخاب خواهد كرد اما اينكه آيا تغييرات جدي و بنيادي در نحوه مديريت اين نهاد صاحب نفوذ رخ خواهد داد يا نه، جاي سوال دارد. يكي از اهدافي كه هيات رييسه و آقاي شافعي رييس فعلي برگزيده هيات نمايندگان اتاقي‌ها به دنبال آن هستند، چابك‌سازي پارلمان بخش خصوصي است و اعتقاد دارم حتما آقاي شافعي در برنامه‌يي كه به هيات نمايندگان براي بررسي وضعيت ارائه داد، تحول و تغييراتي را در كادر اجرايي اتاق در راستاي چابك‌سازي اتاق انجام خواهد داد. اما در سياست‌هاي كلي بسيار بعيد است كه برنامه‌ها و چارچوب پيش‌روي رييس جديد دچار تغييراتي اساسي شود چراكه هيات رييسه و هيات نمايندگان، ركن اصلي و اساسي اتاق ايران هستند و اقدامات اجرايي كه مربوط به رييس اتاق است بدون شك تغييراتي خواهد كرد.

اما درخصوص اينكه چه چالش‌هايي ممكن است بر سر راه رييس جديد قرار بگيرد، بايد عنوان كرد كه چالش‌هاي زيادي را پيش روي رييس جديد نمي‌بينم، چون اهدافي كه براي اين دوره از سوي هيات نمايندگان و هيات رييسه تعريف شده كاملا روشن و مشخص است. بيشتر چالش‌ها در بيرون از اتاق به چشم مي‌خورد مانند بحث صنعت، پيگيري مشكلات واحدهاي توليدي و صادركنندگان، بحث تشكل‌ها و مهيا كردن امكانات براي كميسيون‌ها. بنابراين نمي‌توان گفت كه چالش قابل توجهي در انتظار رييس جديد باشد و با توجه به شناختي كه از آقاي شافعي، از طرف هيات رييسه فعلي وجود دارد مطمئنا بسياري از مشكلات قابل حل و رجوع است.

از سوي ديگر برخي بر اين باورند كه زمان محدودي براي رييس جديد باقي مانده كه دستاوردهاي مهمي را به نام اين دوره از اتاق رقم بزند اما من مخالف اين مساله هستم، چراكه حدود دو سال و نيم به عمر اين دوره باقي‌ است و نبايد رييس جديد را در گام نخست دلسرد كرد. دو سال و نيم رياست آقاي شافعي مي‌تواند در كارهاي اجرايي، اقدامات بزرگ و چشمگيري صورت گيرد؛ چراكه ايشان فردي توانمند و از سوي ديگر داراي ارتباطات دوستانه و مفيدي هستند. انتخابات هم بالاخره تمام شد و فقط در اين برهه كوتاه‌مدت است كه فضاي رقابتي شكل گرفته و بعد از اين بدون شك فضا دوباره به سمت روابط دوستانه پيش خواهد رفت.

مطمئنم با اين هيات رييسه و رييس جديد، روزهايي كه پيش روست، روزهاي موفق و پرثمري خواهد بود. اين در حالي است كه به نظر من يك تغييرات مديريتي در اتاق ايران لازم است كه با كمك مديريت جديد و هيات رييسه امكانپذير خواهد شد.  همچنين توصيه من براي يكپارچگي بيشتر اين نهاد اين است كه به هر حال انتخابات مرحله اول به پايان رسيد، چون با انتخاب آقاي شافعي جاي يكي از صندلي‌هاي نواب اتاق، خالي است و بايد تكليف آن در انتخاباتي ديگر در ماه آتي مشخص شود. اما در نظر داريم كه از تب و تاب انتخابات بكاهيم و بيشتر وقت خود را به بررسي مشكلات واحدهاي توليدي، صنعتي و صادراتي اختصاص دهيم.

منبع:تعادل
 

تعداد بازدید : 1206
اشتراک گذاری:
هنوز دیدگاهی ثبت نشده‌است.شما هم می‌توانید در مورد این مطلب نظر دهید

یک نظر اضافه کنید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد.پر کردن فیلد های ستاره دار اجباری است.*

امتیاز شما