ehdasrd

آيا ايران كانديداي فدراسيون جهاني اتاق‌هاي بازرگاني مي‌شود؟

آيا ايران كانديداي فدراسيون جهاني اتاق‌هاي بازرگاني مي‌شود؟

آيا ايران كانديداي فدراسيون جهاني اتاق‌هاي بازرگاني مي‌شود؟

فدراسيون جهاني‌ اتاق‌هاي بازرگاني (ICC WCF) در جلسه شوراي عمومي‌ WCF‌‌، خواستار حضور رهبران اتاق‌هاي بازرگاني در راستاي تكميل ظرفيت‌هاي موجود شد.

 اين فراخواني با هدف ياري WCF براي توانمند‌سازي و تقويت نقش اتاق‌ها و در راستاي كسب اطمينان از اين امر است كه شبكه جهاني و خدمات مرتبط WCF در پاسخ به نيازهاي كسب و كار محلي و جوامع در سراسر جهان، مرتبط و نوآورانه باقي‌ بمانند. شوراي عمومي WCF‌، متشكل از ۵۰ عضو و با حضور نمايندگاني از اتاق‌هاي بازرگاني فراملي، ملي، منطقه‌اي، محلي‌، و همچنين تحت قوانين حقوق خصوصي و عمومي است.

پيتر ميهوك (Peter Mihok)، رييس WCF در اين اجلاس خاطرنشان كرد: «اعضاي شوراي عمومي WCF و اتاق‌هاي بازرگاني، براي كسب اطمينان از توجه به منافع مربوط به جامعه اتاق‌هاي بازرگاني و تقويت نقش جهاني و مهم WCFو اثرات محلي آن‌، مي‌توانند با هم مشاركت داشته باشند. من همكارانم را به معرفي اشخاص واجد شرايط براي خدمت به شوراي WCF تشويق مي‌نمايم.»

شوراي عمومي WCF براي كانديداتوري دوره سه ساله خود (۲۰۱۹-۲۰۱۷)، در جست‌وجوي رهبران متنوع از مناطق و سطوح تخصصي مختلف از تمامي اتاق‌هاي بازرگاني موجود است.

 مزاياي خدمت رساني به عنوان عضو شوراي عمومي WCF:

*ايفاي نقش مهمي در پيشبرد ارتباط و نقش اتاق‌هاي بازرگاني

*داشتن فرصت مناسبي براي حمايت و پيشبرد ماموريت WCF از طريق جامعه اتاق‌هاي بازرگاني

*دسترسي‌ به اطلاعات به روز درباره چالش‌هاي پيشرو اتاق‌ها و همچنين راه‌اندازي اتاق‌هاي مشترك درباره مسائل موثر بر فعاليت‌هاي مربوط

*حمايت از توسعه پيوستگي‌هاي موجود وجديد اتاق‌هاي بازرگاني، برنامه‌ها، خدمات و پروژه‌هاي تخصصي

*تبادل ايده‌ها و ديدگاه‌ها با رهبران ساير اتاق‌ها

شرايط كانديداتوري شوراي عمومي WCF

*به رسميت شناخته شدن داوطلبان در جامعه كسب و كار به عنوان رهبران متعهد و پيگير

*داراي تفكر استراتژيك‌، نظري و جهان‌گرا و همچنين داشتن روحيه كارآفريني

*آمادگي براي شركت و حمايت از WCF در توسعه برنامه‌هاي جديد و مبتكرانه و مواضع مشترك

*آمادگي براي گسترش حوزه نفوذ و مشاركت در فعاليت‌هاي ICC و WCF

*حمايت از WCF از طريق توسعه و پشتيباني از استراتژي سه ساله آن و همچنين توجه به برنامه‌هاي آينده، نام تجاري، ‌تامين مالي و روابط اعضا براي اتحاد استراتژيك

*متعهد به شركت هرساله در دو جلسه شورا وتعهد به مشاركت در برنامه‌هاي WCF، رويدادهاي خاص و ماموريت‌ها و همكاري با كارگروها

*آمادگي براي فعاليت مشترك و تعامل در مذاكرات مربوطه

داوطلبان واجد شرايط مي‌بايست تا تاريخ

۱‌سپتامبر ۲۰۱۶ نسبت به پركردن و ارسال فرم‌هاي مورد نياز WCF اقدام نمايند. راي‌گيري براي انتخاب اعضا در ماه نوامبر سال جاري انجام مي‌پذيرد.

فدراسيون جهاني اتاق‌هاي بازرگاني (ICC WCF) –زيرمجموعه اتاق بازرگاني بين‌المللي (ICC) - در جريان اجلاس اخير شوراي بين‌المللي گواهي مبدأ ICC WCF، عضويت نزديك به ۲۰ اتاق بازرگاني در زنجيره بين‌المللي اعتباربخشي گواهي مبدأ را تاييد كرد. اتاق بازرگاني تهران (ايران)، اتاق بازرگاني استكهلم (سوئد)، انجمن بازرگاني پارانا (برزيل) و اتاق‌هاي محلي فرانسه، ايتاليا و امارات از جمله اعضاي جديدي بودند كه اسامي آنها توسط فدراسيون جهاني اتاق‌هاي بازرگاني اعلام شد. بيش از ۵۰نفر از كارشناسان گواهي مبدأ از ۳۷ كشور، در اجلاس اخير شوراي بين‌المللي گواهي مبدأ ICC WCF، شركت كردند. با اين عضويت موقعيت ايران در WCF بهبود يافت و حال اين سوال مطرح است كه آيا مسوولان بخش خصوصي ايران در همايش آينده WCF كانديداي هيچ كدام از سمت‌هاي اين اتاق خواهند شد؟

گفتني است كه فدراسيون اتاق‌هاي بازرگاني يا WCF يكي از نهادهاي زيرمجموعه اتاق بازرگاني بين‌المللي است كه در حال حاضر بيش از 12هزار اتاق بازرگاني را زيرمجموعه خود دارد. اتاق بازرگاني بين‌المللي بيشتر به بيان نظرات تشكل‌هاي بخش خصوصي در خصوص مسائل مهم جهاني مي‌پردازد در حالي كه فدراسيون اتاق‌هاي بازرگاني به اتاق‌هاي عضو خود كمك مي‌كند تا فعال‌تر، خلاق‌تر و قوي‌تر عمل كنند. اين تشكل غيرانتفاعي، غيرسياسي و از ميان اتاق‌هاي بازرگاني موفق مسوولان خود را انتخاب مي‌كند. در حقيقت اين مركز يك نهاد براي گفت‌وگو ميان اتاق‌هاي بازرگاني براي تقويت ارتباط آنها و طبيعتا تقويت قدرت اتاق‌ها است. انتخابات فدراسيون اتاق‌هاي بازرگاني هر 2سال يك‌بار برگزار مي‌شود و هدف اصلي اين تشكل افزايش رقابت در شرايط اقتصاد آزاد در جهان است.

نكته مهم در فدراسيون اتاق‌هاي بازرگاني الزام به حضور تنها بخش خصوصي در جلسات اين تشكل است. در حقيقت اين تشكل به اين سبب كه قرار است با نهادهاي دولت محور مانند سازمان تجارت جهاني، بانك جهاني و نهادهاي ديگري كه ماهيتي بين دولتي دارند به گفت‌وگو بپردازد تنها از اعضاي بخش خصوصي در ميان خود استفاده مي‌كند. همچنين پروژه‌هاي مشترك زيادي ميان فدراسيون اتاق‌هاي بازرگاني و سازمان ملل و بانك جهاني هر ساله برگزار مي‌شود. اين نهاد در سال 1961 ايجاد شده است.

اين تشكل در كنار شبكه اتاق‌هاي بازرگاني دو ركن مهم در اتاق بازرگاني بين‌المللي محسوب مي‌شوند و بسياري از ارتباطات ميان اتاق‌هاي بازرگاني را اين دو هدايت مي‌كنند. در حقيقت معمولا اتاق‌هايي قدرت لابي زيادي براي تقويت خود در اتاق بازرگاني بين‌المللي ICC و طبيعتا نهادهاي بين‌المللي پيدا مي‌كنند كه در ابتدا در فدراسيون جهاني اتاق‌هاي بازرگاني داراي جايگاهي قابل توجه باشند.

منبع:تعادل

تعداد بازدید : 1062
اشتراک گذاری:
هنوز دیدگاهی ثبت نشده‌است.شما هم می‌توانید در مورد این مطلب نظر دهید

یک نظر اضافه کنید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد.پر کردن فیلد های ستاره دار اجباری است.*

امتیاز شما